Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Clubavonden

Clubavonden

Op het programma van de clubavonden in Dorpshuis De Twee Marken staat regelmatig het vertonen van eigen werk: binnen de thema’s (Kerst- en zomerreces en het jaarthema), van de vakantie, van de clubtochten, voor wedstrijden binnen en buiten de club, voor exposities, van de werkavonden en vrij werk. Soms gaat het hierbij om fotobesprekingen, maar ook kan het gaan om de selectie van de foto’s voor de jaarlijkse expositie of voor de foto’s aan de muur (in ons “clublokaal”), om tussen- en eindpresentaties van een thema of clubtocht, om werk uit “De oude doos”, om een presentatie van één van de leden van zijn/haar life-time werk, om de resultaten van de mentoraten of andere verdiepingsprojecten of de inzending voor een wedstrijd.
We nodigen ook regelmatig bekende fotografen uit die bij ons hun werk komen presenteren en daarover vertellen. Voorbeelden van gastsprekers van de afgelopen jaren zijn: Peter van Tuijl, Simon Ophof, Henk Bolthof, Dini van Gent, Ronald Stiefelhagen, Gijs van Gent, Geurt Besselink en Jan van der Greef.
Van tijd tot tijd nodigen we een andere fotoclub uit om hun werk te komen laten zien en dat leidt meestal tot een uitnodiging voor een tegenbezoek. Zo wisselden we uit met FC Iris Woerden, Fotokring Flits uit Woudenberg, FC ’t Gooi uit Hilversum en AFV De Veluwe uit Apeldoorn.
Tenslotte plannen we ook zo nu en dan, naar behoefte, een presentatie over een aspect van de fotografie waaraan we extra aandacht willen geven in de vorm van een workshop of inleiding op dat onderwerp. Dit kan zowel een inhoudelijk (bijv. straatfotografie) als technisch onderwerp (de belichtingsdriehoek) zijn.

Share