Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Clubtochten

Clubtochten

In de loop van een jaar plannen we diverse keren een dagdeel (ochtend, middag of avond) waarin we samen op stap gaan om te fotograferen. Gemiddeld nemen 5 tot 10 leden deel aan deze clubtochten. Zo’n clubtocht kan worden gehouden in het kader van een thema waarbij vooral de thema’s van het zomerreces zich daar goed voor lenen zoals Zomerbloemen, en Wat groeit en bloeit langs de waterkant, maar ook bijvoorbeeld het jaarthema Glas. Soms heeft een clubtocht een specifiek populair thema als onderwerp (straatfotografie) of een populaire bestemming (bijv. de Botanische Tuinen in Utrecht). Inmiddels zijn er vrijwel structureel twee clubtochten opgenomen in het zomerrecesprogramma plus nog gemiddeld één in het voor- zowel als najaar.
Van een andere aard zijn de clubtochten naar musea of exposities. Het gaat hierbij niet om het samen fotograferen, maar  samen genieten van het werk van andere fotografen en ervan leren.De afgelopen jaren was de tentoonstelling “Wildlife Photographer of the year” een vast programma-onderdeel, maar ook incidentele exposities van bekende fotografen of fotoclubs in de buurt hebben onze belangstelling .
Tenslotte verzorgen we deels structureel, deels incidenteel de fotografie voor organisaties in het dorp, zoals voor de Nieuwsbrief van de Vereniging Bewonersbelangen Maarn-Maarsbergen, voor de website van de Heuvelrugloop, of die van Dorpshuis De Twee Marken. Deze clubtochten worden gewoonlijk “beloond” met een storting in de clubkas door de betreffende organisatie.

Share