Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

clubavond 15 november

15 november 2018 @ 20:00 - 22:30

 

Beste Mensen, vanavond is de onthulling van het nieuwe Smoelenboek.

De afgelopen maanden zijn we min of meer druk geweest om in koppels van twee van elkaar minimaal één goede, fraaie, opmerkelijke, sprekende, kenmerkende foto van je door het bestuur aangewezen tijdelijke partner te maken. Hoe het bestuur dit aan ons gaat presenteren is ook voor de programmacommissie een groot vraagteken.

De bewuste foto of foto`s moeten voor/op 5 november ingeleverd zijn. De digitale bestanden voor de beamer moeten opgestuurd worden in JPG formaat met 2000 pixels aan de lange zijde, dit kan naar foto@fkheuvelrug.nl of liever rechtstreeks geüpload worden via de website in de directory smoelenboek.

Voor het tweede deel van de avond zijn we heel benieuwd naar het verhaal achter de making of, waarom hebben jullie die foto gemaakt . de bedoeling is dat je het verhaal verteld naast het geprojecteerde beeld, als je daar nog extra (graag) foto`s voor wil gebruiken kan je opsturen zoals hierboven staat maar voeg dan wel je naam aan het bestand toe zodat Rien het een en ander in de juiste volgorde kan zetten.

Aan de WATERKANT

We hebben getrouw ons jaarthema het hele fotojaar (nov-nov) vele waterige foto`s gemaakt in het kader van de kalender en ook los daarvan, de pc  en  bestuur hebben besloten daar een expositie over te gaan houden. Deze gaat van 18 februari tot 30 maart 2019 in de Twee Marken hangen. Daarvoor hoop ik dat een ieder een foto laat zien die hij/zij ook al een keer heeft laten zien op een clubavond, dus geen nieuwe foto`s ,hoe mooi of goed ze ook mogen zijn. De presentatie is in het clubformaat, in lijst 50/60 en pp waarvan de kleur niet bindend is.

 

Marien.

Gegevens

Datum:
15 november 2018
Tijd:
20:00 - 22:30