Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

clubavond 10 januari

10 januari @ 20:00 - 22:30

Dit is alweer de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar. Traditiegetrouw zal er een nieuwjaarsbijeenkomst worden gehouden. Daarnaast is er de verkiezing van “mijn beste foto” en het aanleveren van foto’s voor de Bondsfotowedstrijd (BFW) en ontvangen we graag de waterkantfoto voor de expositie zie: http://www.fkheuvelrug.nl/thema-aan-de-waterkant/

Mijn beste foto
De selectie van “mijn beste foto” gaat weer zoals vorig jaar. Voor de nieuwe mensen onder ons: “Mijn beste foto” is geen wedstrijd. Je neemt minimaal 3 en maximaal 6 foto’s mee waarvan jij vindt dat ze tot je beste foto’s horen. De andere leden kiezen hieruit welke zij de beste vinden.
We willen de foto’s op de plank presenteren. Neem dus afgedrukte foto’s mee in passe-partout of opgeplakt zodat deze op de plank gepresenteerd kunnen worden.

Door middel van een puntenwaardering wordt per lid, volgens de aanwezige leden, de beste twee foto’s gekozen.
De fotograaf bepaalt zelf, of hij/zij meedoet met de selectie van de foto’s voor de BFW en welke twee foto’s hij/zij uiteindelijk inlevert voor de bondsfotowedstrijd. Dit moeten wel foto’s zijn die meegedaan hebben met de verkiezing van mijn beste foto.

De BFW
Eerder ingezonden foto’s voor Foto Online, Foto Individueel, Foto Nationaal of Foto Documentair en de Besteclubtrofee mogen deel uitmaken van deze clubinzending.
De ingeleverde foto’s worden verzameld en ter beoordeling gegeven aan de selectiecommissie onder voorzitterschap van Marien.
Deze commissie selecteert 10 foto’s die zowel digitaal als afgedrukt bij de fotobond ingeleverd moeten worden. De programmacommissie verzorgt het afdrukken op het juiste formaat en het inplakken in een passe-partout van 40 x 50 cm.
De fotografen van de geselecteerde foto’s krijgen een verzoek om de foto’s digitaal aan te leveren in een zodanig formaat dat toereikend is voor een afdruk van minimaal 30x40cm Het liefst in TIFF of DNG formaat. Zij die een verzoek ontvangen kunnen de foto’s via WeTransfer naar foto@fkheuvelrug.nl. sturen, of direct uploaden via de site http://www.fkheuvelrug.nl/fotoupload/ in de directory MijnBesteFoto .
Het reglement van de fotobond is te vinden op https://fotobond.nl/fotowedstrijd/

Gegevens

Datum:
10 januari
Tijd:
20:00 - 22:30