Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

clubavond 18 oktober

18 oktober @ 20:00 - 22:30

Vanavond hebben we de eind presentatie van het jaarthema “Langs de waterkant”
Hiervoor kunnen de leden maximaal zes foto’s tonen.
De foto’s mogen zowel afgedrukt of via de beamer getoond worden. De afgedrukte exemplaren moeten aan het regelement voldoen, opgeplakt of in passe-partout zodat dit er verzorgd uitziet.
De digitale bestanden voor de beamer moeten opgestuurd worden in JPG formaat met 2000 pixels aan de lange zijde, dit kan naar foto@fkheuvelrug.nl of liever rechtstreeks geüpload worden via de website in de directory clubavond_18okt
Zoals bij de voorgaande keren wordt er weer gestemd op foto’s voor de kalender van 2019.
Deze keer moeten er zes foto’s uitgezocht worden voor de maanden mei, juni, juli, augustus, september en oktober en foto’s genomineerd voor het voorblad. De foto’s voor de kalender moeten vierkant zijn, of vierkant uitgesneden kunnen worden. De foto voor het voorblad moet het formaat A4 portret hebben.
Daar er in de vakantieperiode op 14 juni een lage opkomst was, zijn er geen foto’s geselecteerd voor mei en juni. De kalenderfoto’s die toen zijn getoond kunnen weer meegebracht worden om opnieuw mee te dingen.
Het stemmen op de foto’s gaat weer via een stemformulier. Hierop kan met een K aangegeven worden welke foto je geschikt vindt voor de kalender en met een N kan aangegeven worden welke foto genomineerd wordt voor het voorblad. Het streven is om 12 foto’s van 12 verschillende leden op de kalender te zetten, dus daarom kan er niet meer gestemd worden op leden van wie al een foto is geselecteerd voor één van de voorgaande maanden. Wel kunnen er foto’s van elk lid genomineerd worden voor het voorblad.
Er zal weer een jury van drie leden gevraagd worden een keuze te maken voor de maanden mei, juni, juli, augustus, september en oktober.
Na de pauze kunnen leden die meegedaan hebben aan de workshop “Flitshuis” een presentatie geven van de resultaten van deze workshop.

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
20:00 - 22:30