Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clubavond 19 september

19 september @ 20:00 - 22:00

Op 19 september en 31 oktober gaan we samen spreken over foto bespreken.
In 2010 werden de cursussen Fotobesprekingen in de afdelingen volgens de methodiek Bongers/Ophof de vier pijlers gegeven. Rien, Tonnie, Ted en Marien hebben die cursus gevolgd maar na een paar avonden is het geheel zachtjes in gezakt en van het bord verdwenen. Waarom een fotobespreking, door samen over onze foto`s te praten komen we tot betere ideeën en ook mooiere foto`s. De programmacommissie heeft Peter van Tuijl gevraagd ons hierbij te helpen, Peter is een bondsmentor en heeft meerder mentoraten bij onze club gegeven.

Nu volgt het verhaal van Peter,
“Bij sommige clubs is er een roep voor verfrissing, minder schools, vlotter wellicht, losser ……… Bovendien is de cursus destijds erg gericht op inhoud (ik noem dat de Aarsman doctrine) en heeft de Fotobond op dat moment wellicht te weinig oog voor de pure vormfotografie. Het lijkt erop dat die fotografie zich lastiger laat vangen in het 4-pijlermodel. Is niet waar maar daar gaat de avond ook over. De tijd is veranderd en het is al weer zo lang geleden. We kijken vooruit.!
Ik wil brengen: verfrissing, andere methoden, lol aan andermans foto`s beleven, leren van mijn eigen foto`s en die van anderen, welke nieuwe richtingen zijn er eigenlijk binnen de huidige fotografie, en ga in op doelen van de fotobesprekingen, ect. Ik doe dat met veel foto`s en graag interactief met alle leden van de Fotokring.
Op de tweede avond wil ik als forumleider samen kijken naar jullie foto`s en die met elkaar bespreken. Ik kijk er naar uit om weer een keer in Maarn te zijn.
Tot zover Peter, ik hoop en ga er vanuit dat we op 19 september en 31 oktober een volle bak hebben.
Marien.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: