Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

clubavond 20 juni

20 juni @ 20:00 - 22:30

Voor de pauze gaan we een fotocafé doen met foto’s van gelauwerde fotografen. Aan vier tafels worden achtereenvolgens vier sets van drie foto’s – gemaakt door verschillende fotografen – bekeken en besproken. De bedoeling is dat jullie proberen uit te vinden (i) hoe de betreffende fotograaf het maken van de foto heeft aangepakt, wat zijn of haar werkwijze is (ii) wat hij of zij met het gemaakte beeld beoogt en (iii) hoe jullie het resultaat – het getoonde beeld – waarderen. Als je tenslotte de fotograaf kunt raden is dat leuk maar daar gaat het niet in eerste instantie om.
Na de pauze doen we een tweede vooruitblik voor de Peter Ros Trofee, daarbij gaat het dus om het tonen van foto’s over het thema tegenlicht. Foto’s kunnen zowel afgedrukt (minimaal A4) of via de beamer getoond worden. Foto’s voor de beamer voorzien van naam graag vòòr 20 juni op de bekende wijze uploaden naar de juiste map op de website (tussenpresentatie_PRT )
Al met al is het een ambitieus programma en we hopen daarom dat we om stipt acht uur kunnen beginnen. Zorg dus dat je op tijd bent !

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
20:00 - 22:30