Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

clubavond 20 september

20 september @ 20:00 - 22:30

Vanavond beginnen we met de foto`s van de clubtocht “Macro aan de waterkant”.

Foto`s kunnen zowel op de beamer vertoond worden en ook op de plank gezet worden.   Foto`s voor de beamer moeten opgestuurd worden in JPG met minimaal voor de langste zijde minimaal 2000 JPG. Ze kunnen via We Transfer opgestuurd worden naar foto@fkheuvelrug.nl of   rechtstreeks geüpload worden via de website http://www.fkheuvelrug.nl/fotoupload/ na ingelogd te zijn. Herbenoem de bestanden door je naam of initialen aan de bestandsnaam toe te voegen.   Voor de platen op de plank geldt dat de foto in PP of opgeplakt dient te zijn of zo dik dat hij niet van de plank af dwarrelt, met een afmeting die groot genoeg is om in de zaal te kunnen zien.

De Beste Club Trofee 2018 Dit is een wedstrijd van de afdeling Utrecht / Gooi van de Fotobond, onze afdeling dus. Elke fotoclub mag meedoen met een inzending van 10 foto`s die nog niet eerder zijn ingezonden voor een eerdere editie van de DBC. Wij vragen die leden die mee willen doen aan deze wedstrijd om 2 foto`s in te sturen zodat bij minder dan 10 inzendingen toch 10 foto`s te kunnen selecteren. Deze hoeven (nog) niet afgedrukt te worden maar worden met de beamer vertoond. Inzenden op de wijze zoals in de bovenstaande alinea vermeld is met de toevoeging van foto 1 of foto 2. Als er meer dan 10 foto`s worden ingeleverd dan wordt met hand opsteken geselecteerd welke 10 foto`s er doorgaan naar de BCT. De jury beoordeelt de foto`s weliswaar afzonderlijk maar om als club een representatieve inzending op te sturen dienen de inzenders een afdruk van 30×30 tot maximaal 30×45 in een zwart PP van 40×50 cm on te leveren op 15 november.


Het tweede deel van de avond hebben we een foto café waarbij we de aanwezigen verdelen over een aantal tafels, er een aantal nog niet gebruikte foto`s van Hans Aarsman dienen als bespreek foto`s en er als afsluiting een spreekmeester per tafel de tafelmening uitlegt.

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
20:00 - 22:30