Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

clubavond 18 april

18 april @ 20:00 - 22:00

Op deze avond besteden we het gedeelte voor de pauze aan een tussenpresentatie in het kader van de Peter Ros Trofee. Zoals jullie weten gaat deze wedstrijd over het jaarthema Tegenlicht, waarvoor je tot begin november de tijd hebt om foto’s te maken. De tussenpresentatie is vooral bedoeld om leden die al foto’s voor dit thema gemaakt hebben in de gelegenheid te stellen deze te laten zien, om anderen die nog niet zover zijn te inspireren ook aan de slag te gaan. Het laten zien van afgedrukte foto’s heeft de voorkeur. Immers voor de Peter Ros Trofee moeten ook afdrukken gemaakt worden, en zeker voor foto’s met tegenlicht is het afdrukken wel een belangrijke stap naar een goed eindresultaat. Maar van leden die aan het afdrukken niet toekomen willen we toch graag de foto’s zien via de beamer.
Hetzelfde geldt voor het tweede deel van de avond, die gewijd is aan Plaat op de Plank. Liever afdrukken, maar via de beamer mag ook. Het zou leuk zijn als degenen die de excursie naar de Betuwe hebben meegemaakt daarvan hun foto’s willen laten zien. Verder zijn uiteraard alle onderwerpen oké waarvan je graag foto’s aan ons wilt laten zien. We zijn benieuwd!
Alle foto’s voor de beamer graag inleveren vòòr 18 april in het bekende formaat (2000 pixels langste zijde), hetzij door ze op de website http://www.fkheuvelrug.nl/fotoupload/ in de juiste map te laden, of je foto’s via we transfer te mailen aan Rien Leenderse.(foto@fkheuvelrug.nl) Zet onder elk fotobestand een volgnummer en je naam svp.

Jaap.

 

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
20:00 - 22:00