Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clubavond 28 november

28 november 2019 @ 20:00 - 22:00

Vanavond hebben we een fotocafé. Voor de pauze worden er op vijf of zes tafels een aantal foto’s gelegd, die door de leden besproken gaan worden op de manier zoals Peter van Tuijl ons dat geleerd heeft. Na tien minuten worden de foto’s gewisseld met een andere tafel.
Na de pauze worden de foto’s één voor één op de beamer gezet en plenair besproken, de verschillende tafels geven hierop hun commentaar.
Hiervoor wordt ieder verzocht om minimaal één en maximaal twee foto’s mee te brengen afgedrukt op minimaal A4. De tweede foto dient als reserve als er niet genoeg foto’s worden ingeleverd. Mag opgeplakt of in PP, maar dit is niet noodzakelijk omdat de foto’s aan de tafel worden besproken. Tevens moet de foto digitaal verzonden worden naar foto@fkheuvelrug.nl of geüpload worden naar de directory “fotocafe_28nov” De langste zijde 2000 pixels en niet groter dan 4 mb.

Gegevens

Datum:
28 november 2019
Tijd:
20:00 - 22:00