Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

clubavond 29 november

29 november 2018 @ 20:00 - 22:30

Mensen, vanavond hebben we twee onderdelen. Voor de pauze geeft Dick uitleg en laat ons ook zien hoe hij beelden bewerkt. Hij heeft beloofd dat hij het niet te ingewikkeld zou gaan maken en dat we het allemaal zouden kunnen begrijpen.

Na de pauze hebben we weer eens een Plaat Op de Plank (POP) of misschien  een Plaat Met De Beamer ( PMDB). Eenieder mag 5 foto`s van een willekeurig onderwerp laten zien. Foto`s moeten minimaal A4 zijn, in pp of zodanig opgezet dat ze niet van de plank af dwarrelen. Neem 1 foto mee als reserve.

Bestanden voor de beamer moeten opgestuurd worden in JPG met voor de langste zijde minimaal 2000 pxl. Ze kunnen via We Transfer opgestuurd worden naar foto@fkheuvelrug.nl of (en dat heeft de voorkeur) rechtstreeks geüpload worden via de website http: www.fkheuvelrug.nl/fotoupload in de directory 29 november. Herbenoem je bestanden door je naam aan de bestandsnaam toe te voegen. Er kan geen extra bestand meegestuurd worden.

Aan de Waterkant

Het is wat onduidelijk omschreven in de vooruitblik van 15-11 wat de bedoeling is over de foto`s van de Waterkant. Het is de bedoeling dat jullie daar 1 foto exposeren die jullie zelf selecteren. De expo is pas in februari 2019 maar ik heb het nu al vermeld omdat we nu nog weten wat we hebben laten zien. Willen jullie ook een bestand opsturen voor de website, zoals het eerder vermeld staat.

Marien.

Gegevens

Datum:
29 november 2018
Tijd:
20:00 - 22:30