Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clubavond 31 oktober

31 oktober @ 20:00 - 22:00

Vervolg op de clubavond van 19 september.

Op 19 september en 31 oktober gaan we samen spreken over foto bespreken.
In 2010 werden de cursussen Fotobesprekingen in de afdelingen volgens de methodiek Bongers/Ophof de vier pijlers gegeven. Rien, Tonnie, Ted en Marien hebben die cursus gevolgd maar na een paar avonden is het geheel zachtjes in gezakt en van het bord verdwenen. Waarom een fotobespreking, door samen over onze foto`s te praten komen we tot betere ideeën en ook mooiere foto`s. De programmacommissie heeft Peter van Tuijl gevraagd ons hierbij te helpen, Peter is een bondsmentor en heeft meerder mentoraten bij onze club gegeven.


Aan het eind van de geslaagde avond op 19 september heeft Peter van Tuijl ons een opdracht gegeven voor donderdag 31 oktober.
• Neem maximaal 3 foto`s mee (afgedrukt op minimaal A4 )
• Het mogen losse foto`s zijn maar ook een serie ( foto`s in samenhang )
• Grote voorkeur dat het foto`s zijn die je nog niet eerder in de club hebt laten zien een nieuwwaarde voor iedereen
• Ik zet alle foto`s van elke persoon in een keer op de bok
• Als iedereen 3 foto`s meeneemt zijn dat er voor een avond te veel. Op de avond zelf kijk ik hoeveel foto`s er uiteindelijk per fotograaf aan bod gaan komen.
Tot zover Peter, stuur tevens je foto`s digitaal en met je initialen en een volg nummer ( in mijn geval wordt dat MD- 1,23) in een bestands Groote van 2000 pix over de langste zijde voor 23 oktober via we transfer naar programmacommissie@fkheuvelrug.nl

Marien.

Gegevens

Datum:
31 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: