Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clubavond 5 september

5 september @ 20:00 - 22:00

Inleveren foto aan de muur.

Vanavond is de eerste bijeenkomst na de zomerstop, ik hoop dat eenieder een mooie pauze gehad heeft en dat we veel en mooie beelden gaan zien. Vanavond hebben we drie onderdelen en nog wat mededelingen.
Vakantiefoto`s, geen thema iedereen kan en mag vijf foto`s laten zien of op de plank of via de beamer en dan ook zijn of haar vertellen over het hoe en waarom.
Foto`s clubtocht Plantage Willem Drie. Een aantal van jullie is bij deze clubtocht geweest en zij kunnen nu de foto`s laten zien dit kan op de plaat of via de beamer. Ook nu weer vijf foto`s.
Foto`s Zomerthema, het thema was terras. We hebben vele en hete terrasdagen gehad dus ook daar verwacht ik mooie en leuke foto`s. ook hier is de max. vijf.
Voor de foto`s op de plank is de minimale maat A4, de bestanden voor de beamer moeten geüpload worden naar www.fkheuvelrug.nl/fotoupload.
Marien.

Gegevens

Datum:
5 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: