Clubavond 16 september 2021

Beste leden,

Hierbij nadere informatie over de eerst volgende clubavond.

We beginnen deze avond met een nadere kennismaking met Johan Caljé. Johan is nu anderhalf jaar actief lid en we hebben al flink wat foto’s van hem gezien, deels via de Zoomsessies. Johan geeft in een presentatie voor de pauze wat achtergrond bij zijn persoon en zijn fotografie.

De rest van de avond besteden we aan een tussenpresentatie over de Peter Ros Trofee (PRT) die het thema ‘urban’ heeft. Met (maximaal) 5 foto’s getoond via de beamer kun je laten zien wat je al gedaan hebt aan dit thema en daarop commentaar krijgen. Nadere informatie over de PRT – wat het thema urban inhoudt en suggesties voor foto’s die je daarvoor kunt maken – vind je op de site in het mapje Peter Ros Trofee 2021

Je foto’s voor de clubavond graag uploaden via de site (map ‘urban fotografie’, 2000 pixels 3 MB max). Leden die al eerder foto’s op de site hebben geplaatst onder het thema urban kunnen deze ook gebruiken voor de clubavond. Een email aan Rien Leenderse met daarin de nummers om welke foto’s het gaat is voldoende.

We hopen op interessante en mooie foto’s!

Groet Jaap