Een bezoekje waard.

Kom je deze zomer of in het najaar nog in het oosten van ons land. Of ben je nog op zoek naar een leuke dagtrip? Breng dan een bezoekje aan Haaksbergen. Onze fotovrienden van de Fotogroep Haaksbergen hebben een verrassende expositie samengesteld in de 3e Foto Biënnale Haaksbergen.

Een expositie in de openbare ruimte in het dorp rond de kerk en de winkelstraat naar het oude station. Foto’s met veel verschillende onderwerpen vaak op zeer grote formaten afgedrukt zijn te vinden rond de kerk, in een tuin bij een oud notarishuis, een muur, aan bomen maar zo hier en daar ook opgeplakt op een tafel op een terras bij een horecazaak. Of zelfs op de motorkap van een auto. Niet alleen de leden van deze fotogroep maken mooie foto’s. Ook inwoners uit het dorp konden inzenden. Een selectie van 60 beelden daaruit hangt tegen een groene haag bij het oude station.

In dat station trouwens een museum van de buurtspoorweg met een werkloods en een wagenloods met daarin ook  fotogenieke plekken. Dus als je naar Haaksbergen gaat, ook je camera meenemen. Maar dat spreekt vanzelf. Mijn mening: In Haaksbergen kunnen ze fotograferen en dat kunnen ze ook nog heel fraai laten zien. Nog tot oktober te bewonderen. De moeite waard!

Gerrit.

info: http://www.fotogroephaaksbergen.nl/fotobiennales/fotobiennale-2018.html

1 gedachte over “Een bezoekje waard.”

  1. Pingback: “Een bezoekje waard” |

Reacties zijn gesloten.