Fotografie Heuvelrugloop 2022

Het zit er weer op. Met veel inzet hebben we de Maarnse Heuvelrugloop weer op de foto gezet. Het was een uitdaging deze keer want het was warm. Heel warm. Niet alleen voor de lopers, maar ook voor onze fotografen die gemiddeld de pensioengerechtigde leeftijd al lang achter zich hebben gelaten. Ted Kuijpers had zoals altijd weer een zeer uitvoerig draaiboek gemaakt en iedereen wist zodoende zijn of haar taak.

Laatste instructie
Foto: Thom Nelissen.

De meeste foto’s gaan naar de organisatie van de loop die ze op de site plaatst van dit sportieve evenement. Een aantal foto’s gaan naar het nieuwsblad de Kaap. Die ze opneemt in de donderdagkrant maar ook op de digitale versie van deze krant. Met vestjes voor de herkenbaarheid en een gevuld lunchpakket zijn we aan de slag gegaan. Bij start en finish, onderweg in het bos en op andere plaatsen hebben we foto’s gemaakt. Die zijn later allemaal te zien op de website van de Heuvelrugloop. Daar staan overigens ook nog de fotoalbums die we eerdere jaren voor dit evenement maakten. Mieke, Wim, Reinder, Rien, Marianne, Dick, Johan, Thom en natuurlijk ook Ted, bedankt voor jullie inzet. Opnieuw hebben we weer een mooi resultaat neergezet.

Meer foto’s en een verslag van de avond op: https://www.nieuwsbladdekaap.nl/lokaal/evenementen/833676/-in-beeld-aanpassingen-en-hitteprotocol-nodig-voor-heuvelrugloop#

(Bijna) alle foto’s op https://www.heuvelrugloop.nl/

Gerrit.

Marian
Foto: Marian Leenderse
Ted
Foto: Ted Kuijpers
Rien
Foto: Rien Leenderse
Mieke
Foto: Mieke Nusselder
Dick-Jeukens-3495
Foto: Dick Jeukens
Reinder
Foto: Reinder Mulder
Johan
Foto: Johan Caljee
Gerrit
Foto: Gerrit Oskam.