fotowedstrijd

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug fotowedstrijd: wat de Heuvelrug met je doet

 

 

Het nationale park Utrechtse Heuvelrug bestaat binnenkort 15 jaar en zij organiseren een fotowedstrijd. Ik denk dat wij  genoeg leuke, mooie, fotogenieke plekjes weten hier. Dus wil je meedoen lees dan vooral verder.

In de aanloop naar het 15 jarig bestaan organiseert Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een fotowedstrijd. Want elk beeld heeft een verhaal en we hopen dat jullie die met ons willen delen. Fotografeer jouw favoriete plek in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, deel dit met ons en laat ons weten waarom het je favoriete plek is. Dit kan van alles zijn. Van een mooi stukje natuur tot leukste koffietent, van gezelligste picknickplek tot favoriete MTB route. Uit alle inzendingen kiest een onafhankelijke jury 15 winnaars. Behoor jij tot de winnaars dan wordt je foto in het magazine “… wat de Heuvelrug met je doet” geplaatst en je maakt kans op een onvergetelijk verblijf in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

 

Hoe maak je kans?

Deel je foto via Facebook of Instagram en tag ons (NPutrechtseheuvelrug) en voeg de #wijzijn15! En de #watdeheuvelrugmetjedoet toe. Laat ook even weten waar de foto genomen is en waarom het jouw favoriete plek in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is. Doe dit voor 11 oktober en wacht dan rustig af tot 19 oktober. Dan hoor je of je foto tot de winnende foto’s behoort.

We wensen je veel plezier en succes met het schieten van jouw verhaal.

http://www.np-utrechtseheuvelrug.nl/wijzijn15