Leden exposeren

Twee leden van de Foto Kring Heuvelrug exposeren foto’s. Nanny van Ommeren en Jan Vernooij tonen hun werk in respectievelijk het gemeentehuis van Rhenen en de bibliotheek in Apeldoorn.

Van 13 december tot 5 januari 2019 is in het gemeentehuis van Rhenen de expositie ‘Van Rijn tot Rug’ te zien. Nanny trok een jaar met haar camera door het gebied tussen de (Neder) Rijn en de Utrechtse Heuvelrug. In alle weersomstandigheden en in de verschillende seizoenen heeft ze haar opnames gemaakt. De expositie geeft een goed en sfeerval beeld van dit karakteristieke gebied. De toegang is gratis tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

 

http://www.nannyvanommeren.nl/nieuws/

Onder de titel  ‘Kijken en fantaseren’ is van 1 december 2018 tot 31 januari 2019 werk van Jan Vernooij te zien in de Centrale Bibliotheek van Apeldoon. Dromerige beelden van Jan die door zijn stijl een andere beleving van de werkelijkheid oproepen. ‘Verbeelding is belangrijker dan wetenschap’ een uitspraak van Einstein, die Jan graag citeerd. De toegang is gratis en de bibliotheek is open tijdens de reguliere openingstijden.

https://www.coda-apeldoorn.nl/nl/agenda/foto-expositie-jan-vernooij