“Open Ogen”

Foto: Henk Heuff

Landschapsfotografen Henk Heuff en Jan Vernooij exposeren in de Cantina en de Galerij van het Cultuurhuis te Doorn.

De twee leden van de Foto Kring Heuvelrug uit Maarsbergen exposeren in het Cultuurhuis te Doorn. Gelijkvloers in de  Cantina en boven op de Galerij van het Cultuurhuis laten zij ongeveer vijftig bijzondere beelden zien.
Beiden ervaren een diepe verwondering in de natuur, maar leggen dat ieder op een volstrekt eigen wijze vast. Zij gebruiken daarvoor veel verschillende technieken.
Voor Henk Heuff is de natuur een te verbeelden beleving met voelbare emotie. Hij tracht die gevoelens met zijn foto’s over te brengen. De fantasie van de kijker wordt geprikkeld, waardoor de kijker zijn eigen verhaal ontwikkeld.
Jan Vernooij creëert met zijn unieke beelden zijn eigen wereld en zoekt continu naar het onverwachte. Met zijn dromerige beeldtaal roept hij een andere beleving van de werkelijkheid op en laat zich daarmee ook diep in zijn ziel kijken.

Kijk ook eens op:

http://fotojanvernooij.nl/index.html

https://heuff-photo-art.biz/

De expositie Open Ogen is te zien in de maanden augustus en september 2018 in het Cultuurhuis, Kerkplein 2 te Doorn. Maandag t/m Vrijdag van 8.00 uur t/m 16.00 uur, het weekend gesloten.

Foto: Jan Vernooij