Twee oproepen.

Op vrijdagavond 1 juni om 19.00 uur, bij Boek & Koek aan de Raadhuislaan in Maarn is de opening van de Kunstroute Heuvelrug. http://www.kunstroute-heuvelrug.nl/

Om een spetterende opening te verzorgen lijkt het de voorzitter van dit project leuk om de rode loper uit te leggen voor de wethouder en de twee beroemde illustratoren die  prijzen gaan uitreiken. Zij komen aan in een cabriolet en dan rennen alle fotografen, als persfotografen, naar die rode loper voor een Oscar moment.
Veel flitsers dus !

De voorzitter van de kunstroute vraagt leden van de fotokring Heuvelrug om hierin te anticiperen in ruil voor een kop koffie, glaasje wijn of biertje? Zie het als een uitdaging: Hoe fotografeer je een ster op zijn mooist terwijl je met 20 of meer man/vrouw moet concurreren voor de beste plek?
Er kan zelfs een prijs aan worden verbonden, waarbij de pers wordt ingeschakeld voor een publicatie.
De prijs zou een gratis expositie kunnen zijn in de kunstroute van 2019.
In de kunstroute zijn overigens twee exposanten met fotografie opgenomen, namelijk  Arnick Pelder en Ellen Teunissen.
Wellicht zijn er volgend jaar meer exposanten (leden van de FKH?) in de atelierroute die fotografie kunnen laten zien.

Leuk om even aan mee te werken als je tijd hebt. Aanmelden kan bij amivanrijn@gmail.com  (en als je dat doet laat het dan ook even aan onze secretaris weten)

HEUVELRUGLOOP.

En dan is er op zaterdag 16 juni weer de Heuvelrugloop. Een jaarlijkse happening waar de FKH al een aantal jaren foto’s maakt. We krijgen daarvoor een vergoeding die weer belangrijk is voor de kas. We komen nog een paar fotografen tekort. Fotografen zijn nu Ted, Tonnie en Mieke (N) De deelname van Ab en Lex is nog niet zeker. Wie kan nog meer helpen op zaterdag 16 juni vanaf 18.00 uur. Op de clubavond van 14 juni volgen meer details.
Graag aanmelden per mail bij programmacommissie@fkheuvelrug.nl