verslag clubavond 4 juli

Deze clubavond is de zaal gevuld met  ongeveer de helft van de club. Marien heeft de leiding en het wordt een avond met veel foto’s kijken.

Ondanks dat we maar met de helft van de leden zijn , zijn er veel foto’s te laten zien.  We beginnen met de foto’s voor aan de muur, ondanks alle commotie rond het dorpshuis gaan we er gewoon van uit dat deze in september open gaat. We zien al bekende beelden , maar ook nieuwe foto’s die we vanaf september mogen bewonderen in onze zaal. Het hoe en wat over inleveren horen we nog van de programmacommissie.

Als volgende komen er foto’s van de excursie naar de Hortus op de plank/beamer. Tonnie heeft een workshop gehad en je ziet duidelijk nieuwe inspiratie in haar foto’s. Haar nieuwe kennis heeft ze gedeeld met degene die mee waren en we zien dus hele mooie sfeervolle beelden. foto’s Tonny

Daarna gaan we verder met Pop. Ook hier zijn veel foto’s te bekijken. Die kan ik niet allemaal beschrijven, dat doet de foto’s tekort. in plaats daarvan heb ik een paar foto’s opgevraagd om te laten zien, het was tenslotte een fotokijkavond. Hopelijk  is  voor degene die er niet waren alsnog een inspiratie. Dat vond ik deze avond wel. Wat ik wel even benoem is dat  Jan  er weer  was en hij laat hele mooie foto’s zien van het mooie Schiermonnikoog, hopelijk mogen we daar weer meer van gaan zien.

foto’s Ted , landschaftspark , naar mijn idee een aanrader om eens heen te gaan

Een mooi beeld van Rien l , verrassend omdat hij niet houdt van straatfotografie, je ziet we kunnen allemaal uit onze comfortzone wat betreft fotografie

En een foto van een prachtige fotogenieke stad en eigenlijk zou ik er niet hoeven bij te zeggen dat hij van Dick is, ik denk dat we dat allemaal herkennen.

Hopelijk geeft dit zo vlak voor het zomerreces nog wat inspiratie. Donderdag 18 juli hebben we nog een clubtocht op de plantage Willem, de programmacommissie stuurt nog een aanvullend mailtje met de informatie. Nog een avond om inspiratie op te doen, tot dan.