Vooruitblik 12 mei 2022

Mededelingen:

  • Van onze interne, twee jaarlijkse wedstrijd om de Peter Ros Trofee kan ieder lid op 12 mei één ingelijste foto inleveren, die van 16 mei t/m 24 juni geëxposeerd zal worden. Het thema van deze wedstrijd was Urban. 
    De foto in passe-partout moet ingelijst zijn in een lijst 50×60 cm
  • Voor de BondsFotoWedstrijd kan ieder lid twee bestanden sturen naar onze website. Er is een directory aangemaakt. ‘Bondsfotowedstrijd_mei2022’. Insturen (langste zijde 2000 pixels) voor 10 mei! Om daadwerkelijk mee te kunnen doen met de wedstrijd moeten minstens 7 leden foto’s insturen. De jury zal een keuze maken uit de inzendingen, de geselecteerde fotobestanden in hoge resolutie opvragen  en de  foto’s op kosten van de club afdrukken. Tussen 18 mei en 1 juni zullen ze dan worden verzonden.

We beginnen de avond met foto’s van een geslaagde clubtocht op 23 april in Amersfoort.
De deelnemers aan deze tocht kunnen vijf foto’s uploaden naar de directory ‘Clubtocht_Amersfoort_23april2022’ of insturen naar foto@fkheuvelrug.nl (Langste zijde 2000 pixels)

Na de pauze is er Plaat Op de Beamer. Een ieder kan hiervoor maximaal vijf foto’s uploaden naar de directory ‘POB_12mei2022’ of via WeTransfer sturen aan foto@fkheuvelrug.nl
Nog even voor de duidelijkheid:
Bestandtype: JPG.
Formaat: maximaal 2000 pixels aan de langste zijde.
Bestandsnaam: naam of initialen toevoegen.