Vooruitblik 3 september 2020

Door de Coronacrisis zullen we de clubavonden wat moeten aanpassen. In plaats van onze gebruikelijke ruimte zitten we in zaal 3. Deze grote zaal is zodanig ingericht dat we op een afstand van 1,5 meter zitten.
Bij binnenkomst in de Twee Marken en bij de ingang van de zaal staat handgel om je handen te ontsmetten. Maak hier gebruik van en houd rekening met de 1,5 meter regel.
Als een ieder zich aan de regels houdt kunnen we veilig onze clubavonden houden.

Zoals gebruikelijk worden op de eerste avond na het zomerreces vakantie foto’s getoond. Daar niet iedereen met vakantie geweest is, mogen het ook foto’s zijn die in de afgelopen periode gemaakt zijn die je wilt delen met de clubleden.
Om te voorkomen dat we bij Plaat Op de Plank te dicht op elkaar staan als we de foto’s bekijken, zullen we alle foto’s via de beamer vertonen.
Upload vijf foto’s naar de directory “POP_3sept” met een resolutie van 2000 pixels aan de langste zijde. Je kunt alle vijf de foto’s in een keer selecteren en uploaden. Op de site staat een handleiding https://www.fkheuvelrug.nl/fotos-upload/

Vanaf 3 september is er in de algemene ruimte een expositie van de Peter Ros Trofee met het thema “Tegenlicht”.
Op 14 november 2019 heeft elk lid foto’s ingeleverd bij Jan Ros. Kies hier één foto uit en lever die ingelijst in. Als je deze avond niet aanwezig bent, kun je de foto vanaf nu ingelijst inleveren bij Rien Leenderse, Kastanjelaan 14.
Tevens moet de foto geüpload worden, in een resolutie van 2000 pixels aan de langste zijde, naar de directory “Expositie_PRT”.

Groep 2 is aan de beurt voor de foto aan de muur. Daar niet iedereen voldoende lijsten heeft, zullen de ingelijste foto’s van de Trompsteate opgehaald worden en op 3 september beschikbaar zijn. De foto aan de muur moet op 17 september ingeleverd worden.

De foto’s van de fotografen die meegedaan hebben aan de “Bondsfotowedtrijd” liggen op 3 september klaar. Neem deze weer mee!